Opskrifter
Tapas - Gupas

Begrænsningens kunst - det er ikke mig....
personer
Det skal du bruge:

Uhahahaha, alt for meget - der var til flere dage🤭🙃

Sådan gør du:

Tapas kender vel de fleste - lidt lækkert, et mix af brød, kød, dip, tilbehør.....

Gupas er nærmest det samme, bare serveret lunt......

Nå, men for første gang i vel 6-7 år, skulle vi altså se Melodunte Grand Prix i aftes, og jeg ville lave lidt lækker "fingermad" til os...... fik vist købt rigeligt ind:

Jeg startede med at lave et brød på grillen....... egentlig er dejen bare en ganske alm. flutes-/pizzadej, der bliver enormt lækker, efter 40 minutter på grill, som et helt brød. Meningen var, det skulle have et fint "fletmønster" fra brødkurven, men ak, det hang fast, så det endte med et "rustikt" brød:

Dette blev serveret til tapas og gupas med div. dips og smør (der slet ikke blev åbnet):

Som sagt, består GUPAS af lune ting - jeg lavede nogle "piroger", der i al sin enkelthed er en god paté, indbagt i butterdej:

Dernæst forberedte jeg "ABT" - (Atomic buffalo turds) - googl' selv ordet........ *høhø*... De rigtigt hardcore grillere, laver dem af chili, men jeg kan altså ikke klare det stads. Så i MIT hus, er det lavet i en SØD mini-peberfrugt, tilsat en "klat" Pikant Smøreost, en halv brunchpølse (eller coctailpølse) og omviklet med bacon:

Første gang, jeg hørte om det, tænkte jeg: BVADR..... men prøv det, det er i den grad en overraskelse af de bedre.

Samtidig forberedte jeg grønne asparges i bacon og nogle tomater, der forbliver på stilken under grillningen - og alt gøres klar til grillen.

Ovenstående skal have ca. 15-20 minutter - og de sidste 5 minutter, fik det selskab på grillristen af nogle spyd med div. svampe:

I Fakta havde jeg fundet nogle sjove spyd med kæmperejer på - de var vendt i forskellige ting lige fra kokosmel til BBQ-krydderi:

Smart, at der på de enkelte spyd var påtrykt, hvilken smag det var - lige bortset fra, at samtlige spyd var kulsorte efter 25 minutter på grillen ved indirekte og lav varme, så det måtte jo komme an på en prøve, hvordan de smagte ;-)

Og så er alt ved at være klar til GUPAS-fadet - der også har fået selskab af nogle mozarella-sticks, der også købes på frost i Fakta:

Fadet med Tapas var ret nemt tilberedt. Diverse italiensk og spansk pålæg blev anrettet med forårsløg, peberfrugter, små spanske drueagurker, melon, etc......

Jo, det var sørme et "HIT" - og det bedste er, at vi har rigeligt til blot at sætte et fad på bordet her til aften ved spisetid :-)

Vi sluttede af med lidt jordbær, mums......

Måske lidt inspiration til de varme sommerdage - DER DA SNART MÅ VISE SIG!!!!!

Fortsat god søndag ;-)

/Trine


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Helene | Svar 06.12.2010 20.50

Hej Trine
Vildt spændende og god inspiration til aftensmaden.
Leder efter din millionbøf - kan du fortælle, hvor den er?
Jeg vender bestemt tilbage
Kh Helene

Trine 06.12.2010 21.17

Hej Helene.
Tak skal du have Du finder den i denne tråd - det er ret nr. 4 http://www.trinegrosen.dk/25548766

Glædelig december
Bedste hilsner
Trine

Runa | Svar 30.05.2010 23.33

Mums altså... Turds er en himmerigsspise )

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 17:25

hvor er det en dejlig nyhed 👏👏🌹Du er bare sådan en stor inspiration til både festlige lejligheder og til ganske enkelt dagligmad. TAK ❤️

...
14.10 | 13:35

Søde Trine, du har en hjemmeside!!!!! Den skulle jeg haveopdagetfor længe siden...... Nu kan jeg beundre dine lækre påfund både her og på facebook 😍

...
26.11 | 13:55

Hej Trine. Jeg skal lige spørge hvor du køber de "spoonettes" henne? Hilsen Helle

...
26.11 | 13:42

Ih hvor ser din hjemmeside spændende ud, den bliver jeg nødt til at gemme. Jeg er sikke på jeg får stor glæde af den.

...
Du kan lide denne side