Opskrifter
Tapas - Gupas

Begrænsningens kunst - det er ikke mig....
personer
Det skal du bruge:

Uhahahaha, alt for meget - der var til flere dage

Sådan gør du:

grandprixmad 002.jpg

Tapas kender vel de fleste - lidt lækkert, et mix af brød, kød, dip, tilbehør.....

Gupas er nærmest det samme, bare serveret lunt......

Nå, men for første gang i vel 6-7 år, skulle vi altså se Melodunte Grand Prix i aftes, og jeg ville lave lidt lækker "fingermad" til os...... fik vist købt rigeligt ind:

grandprixmad 001.jpg

Jeg startede med at lave et brød på grillen....... egentlig er dejen bare en ganske alm. flutes-/pizzadej, der bliver enormt lækker, efter 40 minutter på grill, som et helt brød. Meningen var, det skulle have et fint "fletmønster" fra brødkurven, men ak, det hang fast, så det endte med et "rustikt" brød:

grandprixmad 003.jpg

grandprixmad 018.jpg

grandprixmad 019.jpg

Dette blev serveret til tapas og gupas med div. dips og smør (der slet ikke blev åbnet):

grandprixmad 025.jpg

grandprixmad 027.jpg

Som sagt, består GUPAS af lune ting - jeg lavede nogle "piroger", der i al sin enkelthed er en god paté, indbagt i butterdej:

grandprixmad 005.jpg

Dernæst forberedte jeg "ABT" - (Atomic buffalo turds) - googl' selv ordet........ *høhø*... De rigtigt hardcore grillere, laver dem af chili, men jeg kan altså ikke klare det stads. Så i MIT hus, er det lavet i en SØD mini-peberfrugt, tilsat en "klat" Pikant Smøreost, en halv brunchpølse (eller coctailpølse) og omviklet med bacon:

grandprixmad 009.jpg

Første gang, jeg hørte om det, tænkte jeg: BVADR..... men prøv det, det er i den grad en overraskelse af de bedre.

Samtidig forberedte jeg grønne asparges i bacon og nogle tomater, der forbliver på stilken under grillningen - og alt gøres klar til grillen.

grandprixmad 010.jpg

Ovenstående skal have ca. 15-20 minutter - og de sidste 5 minutter, fik det selskab på grillristen af nogle spyd med div. svampe:

grandprixmad 016.jpg

I Fakta havde jeg fundet nogle sjove spyd med kæmperejer på - de var vendt i forskellige ting lige fra kokosmel til BBQ-krydderi:

grandprixmad 020.jpg

Smart, at der på de enkelte spyd var påtrykt, hvilken smag det var - lige bortset fra, at samtlige spyd var kulsorte efter 25 minutter på grillen ved indirekte og lav varme, så det måtte jo komme an på en prøve, hvordan de smagte ;-)

grandprixmad 021.jpg

Og så er alt ved at være klar til GUPAS-fadet - der også har fået selskab af nogle mozarella-sticks, der også købes på frost i Fakta:

grandprixmad 029.jpg

grandprixmad 031.jpg

Fadet med Tapas var ret nemt tilberedt. Diverse italiensk og spansk pålæg blev anrettet med forårsløg, peberfrugter, små spanske drueagurker, melon, etc......

grandprixmad 024.jpg

grandprixmad 033.jpg

Jo, det var sørme et "HIT" - og det bedste er, at vi har rigeligt til blot at sætte et fad på bordet her til aften ved spisetid :-)

grandprixmad 028.jpg

Vi sluttede af med lidt jordbær, mums......

grandprixmad 035.jpg

Måske lidt inspiration til de varme sommerdage - DER DA SNART MÅ VISE SIG!!!!!

Fortsat god søndag ;-)

/Trine


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Helene | Svar 06.12.2010 20.50

Hej Trine
Vildt spændende og god inspiration til aftensmaden.
Leder efter din millionbøf - kan du fortælle, hvor den er?
Jeg vender bestemt tilbage
Kh Helene

Trine 06.12.2010 21.17

Hej Helene.
Tak skal du have Du finder den i denne tråd - det er ret nr. 4 http://www.trinegrosen.dk/25548766

Glædelig december
Bedste hilsner
Trine

Runa | Svar 30.05.2010 23.33

Mums altså... Turds er en himmerigsspise )

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.07 | 15:37

Nej hvor er det HELE LÆKKERT 😋

...
26.07 | 02:12

😍😍😍😍😍💋

...
01.03 | 20:32

Vildt gode opskrifter

...
16.11 | 19:41

Hej Klaus. Mange tak for din venlige kommentar Jeg har lagt en del opslag ind på FaceBook https://www.facebook.com/trine.h.grosen
God aften - hilsen Trine

...
Du kan lide denne side