 |
 |
|
 |
 |
Fotoalbum
En lækker nakkefilet på små 2 kg.
Godt krydret med en dry-rub: Santamaria Allround, hvidløgspulver og en sjat brun farin.
Godt pakket ind i VitaWrap....
Så smides vi på Fætter Weber..... dagen derpå.
Hold øje med temperaturen, den skal helst ikke meget over 100 grader - men det kræver tålmodighed.
Så tager det form........
SÅDAN! Små 12 timer, og vi er klar.
SÅ trækkes der....... 2 gafler, et stykke overmørt nakkefilet, og mums......
Smuldrekød - "hvad gik der lige galt?" - Ikke noget da. Det er klar til en lækker burgerbolle, PULLED pork, når det er bedst.
At lave Pulled pork kræver vist en billedserie, for at forklare, hvordan en fast nakkefilet bliver til noget strimlet "kødsmulder"
En lækker nakkefilet på små 2 kg.
Godt krydret med en dry-rub: Santamaria Allround, hvidløgspulver og en sjat brun farin.
Godt pakket ind i VitaWrap....
Så smides vi på Fætter Weber..... dagen derpå.
Hold øje med temperaturen, den skal helst ikke meget over 100 grader - men det kræver tålmodighed.
Så tager det form........
SÅDAN! Små 12 timer, og vi er klar.
SÅ trækkes der....... 2 gafler, et stykke overmørt nakkefilet, og mums......
Smuldrekød - "hvad gik der lige galt?" - Ikke noget da. Det er klar til en lækker burgerbolle, PULLED pork, når det er bedst.
Mere infoKan li'
| |
 |