Fotoalbum

En lækker nakkefilet på små 2 kg.

Godt krydret med en dry-rub: Santamaria Allround, hvidløgspulver og en sjat brun farin.

Godt pakket ind i VitaWrap....

Så smides vi på Fætter Weber..... dagen derpå.

Hold øje med temperaturen, den skal helst ikke meget over 100 grader - men det kræver tålmodighed.

Så tager det form........

SÅDAN! Små 12 timer, og vi er klar.

SÅ trækkes der....... 2 gafler, et stykke overmørt nakkefilet, og mums......

Smuldrekød - "hvad gik der lige galt?" - Ikke noget da. Det er klar til en lækker burgerbolle, PULLED pork, når det er bedst.

At lave Pulled pork kræver vist en billedserie, for at forklare, hvordan en fast nakkefilet bliver til noget strimlet "kødsmulder"

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 13:55

Hej Trine. Jeg skal lige spørge hvor du køber de "spoonettes" henne? Hilsen Helle

...
26.11 | 13:42

Ih hvor ser din hjemmeside spændende ud, den bliver jeg nødt til at gemme. Jeg er sikke på jeg får stor glæde af den.

...
08.07 | 15:37

Nej hvor er det HELE LÆKKERT 😋

...
26.07 | 02:12

😍😍😍😍😍💋

...
Du kan lide denne side