Fotoalbum

Rå laks, der blandes med æg, rød mælk, salt og peber, og "køres" sammen med en stavblender.

Så er laksefarsen fyldt indeni de skindløse rødspættefileter, og fæstet med en kødnål.

Fiskerullerne er nu dampet i en blanding af vand, citron og hvidvin.

Så er alle råvarer tilberedt, og jeg er klar til at anrette.

Sådan - 2 lækre fiskefade samt små butterdejshjerter og creme fraiche dressing.

Et voila - velbekomme :-)

Jeg har desværre ikke billedfilerne, så de kan indsættes direkte i opskriften med HAVBUND, men de kommer så her i stedet

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 13:55

Hej Trine. Jeg skal lige spørge hvor du køber de "spoonettes" henne? Hilsen Helle

...
26.11 | 13:42

Ih hvor ser din hjemmeside spændende ud, den bliver jeg nødt til at gemme. Jeg er sikke på jeg får stor glæde af den.

...
08.07 | 15:37

Nej hvor er det HELE LÆKKERT 😋

...
26.07 | 02:12

😍😍😍😍😍💋

...
Du kan lide denne side