Fotoalbum

Kyllingebryst, der er "flænset" som en "sommerfugl - samt fyldet, der er forbredt til at putte i.

Sådan, så har vi lidt guf og kyllingen er klar til at blive "samlet" igen.

Så er vi klar til en tur i ovnen i en lille halv time.

Så er vi spiseklar - små foccaciabrød er gode til.

Serveringsklar med pasta og tomatsovs, uhm......

Lidt mere detaljeret fremgangsmåde, end blot ordforklaringen i opskriften:

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

rikke nørgaard | Svar 29.12.2011 19.38

hejsa...alt ser super lækkert ud. bacon-tomat bomberne hvordan? i oven..er det en"rå" tomat. godt nytår

Trine 30.12.2011 00.49

Hej Rikka. Ja, du uddhuler en frisk tomat, fylder den og omvikler den med bacon, og når bacon er sprød, er tomaten færdig. Godt nytår til dig, og tak

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 13:55

Hej Trine. Jeg skal lige spørge hvor du køber de "spoonettes" henne? Hilsen Helle

...
26.11 | 13:42

Ih hvor ser din hjemmeside spændende ud, den bliver jeg nødt til at gemme. Jeg er sikke på jeg får stor glæde af den.

...
08.07 | 15:37

Nej hvor er det HELE LÆKKERT 😋

...
26.07 | 02:12

😍😍😍😍😍💋

...
Du kan lide denne side