Halløjsovs - og velkommen til. Har du lyst til at smide en kvik bemærkning, kan du gøre det her :-) Jeg er jo en nysgerrig sjæl, så jeg vil blive glad, hvis du lige gider skrive, hvordan du har opdaget min hjemmeside.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Trine Grosen, d. 09-09-2012
Hej Susanne.
Tak for din søde besked i gæstebogen - det var pænt af dig at tage tid til at lægge den. Jeg er glad for, du kan drage udnyttelse af min lille hobbyside :-) Du skal være så velkommen.
Hilsen
Trine
E-mail:
Skrevet af Susanne Frederiksen, d. 08-09-2012
Hej Trine
Var for et stykke tid siden inde på din side da jeg ledte efter vikingekøller - både opskrifter og hvor de kunne købes.
Siden har jeg jævnligt været inde på siden og fundet spændende inspiration.
Super lækker inspiration med dine fine billeder og opstillinger af hvad der skal bruges.
Skrevet af Trine Grosen, d. 28-07-2012
Hej Lisbeth :-)
Dejligt at høre fra dig. Og nej, jeg har ikke åbnet anden blog, så jeg er kun er :-)
Hvis du vil grille majskolberne fra start, så skal du lade dækbladene blive på. Læg kolberne i vand i en times tid, så bladene er godt gennemvådet - det forhindrer, at de brænder op. Og så lægger du de fugtige kolber på din grill - indirekte, altså ikke over kullene - og griller dem i en times tid.
Alternativt kan du forkoge kolberne - uden dækbladene - i ca. et kvarter, og så grille dem, mens du pensler dem med smør undervejs.
Håber, din lille familie har det godt, og at knægten stortrives.
Knus
fra
Trine
E-mail:
Skrevet af Lisbeth, d. 27-07-2012
Hej Trine,

Uhh, hvor jeg savner mit daglige dosis "hvad skal vi have at spise", nu hvor TV2bloggen er nedlagt.. Du gemmer dig ikke et andet sted så jeg kan lade mig inspirere?? :)
Nu manglede jeg f.eks. lige en opskrift på hvordan pokker jeg griller majskolber, men det kan du jo ikke nå at hjælpe mig med inden aftensmadstid som i "de gode gamle dage"!
Vi prøver os frem med det her grilleri - varer lidt før vi er så gode som dig!

/Lisbeth aka Konsinski
E-mail:
Skrevet af Trine Grosen, d. 15-07-2012
Lone, du ta'r bare for dig af retterne :-) Ja, der er et underpunkt, der kun kræver få justeringer, så er det klar til tralalla :-) Og tak for dine søde ord :-)
Bedste hilsner
Trine
E-mail:
Skrevet af Lone, d. 14-07-2012
Hej Trine
Nu har jeg susset lidt rundt mellem de mange dejlige opskrifter, men mangler lidt endnu :) kan være jeg stjæler en idé eller to med lidt ombytning til brug
you now where
(lucky)
ps.god humor når du skriver ..
E-mail:
Skrevet af Trine, d. 08-07-2012
Mange tak, Lone :-) Nej, vi kan ikke ha', hvis gæsterne er sultne, når de går hjem - så er det i hvert fald deres egen skyld.
Vi ses, you know where :-)
E-mail:
Skrevet af Lone, d. 07-07-2012
Hej Trine.
Flot hjemmeside,dejlige billeder af god mad
man kan se du sætter en ære i det ser godt ud,flot anrettet de gæster du har til middag går da ikke sulten fra bord :) de må sætte pris på at komme hos jer.
Vejen til dig viste du mig selv ;) tak for det..
(lucky)
E-mail:
Skrevet af Trine Grosen, d. 15-06-2012
Hej Valentino, og mange tak for din rigtigt dejlige besked :-)
Jeg kender ikke så meget til vegetarmad, og kunne faktisk godt tænke mig at vide mere, så bare skriv, hvis du har lyst, så kunne det evt. postes på siden? :-)
Bedste hilsner og god week-end
Trine
E-mail:
Skrevet af Valentino, d. 13-06-2012
Fed Hjemme side , du jo spring fyldt af humør og gó energi ;) Jeg selv er vegetar og mad entusiast og forsøger med jævne mellemrum at prøve nye ting. Har eksperimenteret en del med, hjemmelavet fuldkorns pizza det sidste års tid, men man bliver så kugle rund, og det smager så godt !:) Ville teste dine pizzabrød da jeg er træt af nettos :) fandt din hjemme side via det link du postede på sørens side med pizzabrødne! :)
E-mail:
Skrevet af Trine Grosen, d. 03-06-2012
Hej Christian. TAK for din venlige besked :-) Blogstedet lukkede jo ned, så intet er gemt. Men dejligt, du fandt vej ind til min egen side, du er så hjertelig velkommen :-)
Bedste hilsner
Trine
E-mail:
Skrevet af Christian, d. 02-06-2012
Hej Trine
For et par måneder siden lavede jeg din kartoffelroulade, og den sad lige i skabet. Desværre fik jeg ikke gemt linket til din blog og har lige siden ledt efter din side... Og nu har jeg så endelig fundet opskriften! nu glæder jeg mig til at lave kartofler igen!!
E-mail:
Skrevet af Trine, d. 02-05-2012
Mange TAK - Pia. Jeg havde hele TO dejlige dage med forkælelse og overraskelser; den ene var et ægte surpriseparty, vidunderligt :-) Gaverne er samlet "dagen derpå" :-)
E-mail:
Skrevet af Pia Charlotte, d. 01-05-2012
Hjertelig tillykke med de første 50 år
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Trine, d. 29-04-2012
Cool, du må jo bare arrivere Jutland :-)
E-mail:

Nyeste kommentarer

01.02 | 17:25

hvor er det en dejlig nyhed 👏👏🌹Du er bare sådan en stor inspiration til både festlige lejligheder og til ganske enkelt dagligmad. TAK ❤️

...
14.10 | 13:35

Søde Trine, du har en hjemmeside!!!!! Den skulle jeg haveopdagetfor længe siden...... Nu kan jeg beundre dine lækre påfund både her og på facebook 😍

...
26.11 | 13:55

Hej Trine. Jeg skal lige spørge hvor du køber de "spoonettes" henne? Hilsen Helle

...
26.11 | 13:42

Ih hvor ser din hjemmeside spændende ud, den bliver jeg nødt til at gemme. Jeg er sikke på jeg får stor glæde af den.

...